Sök
  • tirenannika

Din studio behöver inte vara lika kaotisk som dina verk

Mina verk är oftast skapade genom ett kaos, genom att jag följer känslan och inifrån skapar något som växer fram utan att jag planerar resultatet. det är viktigt att känslan kommer fram även om jag först har en liten plan så blir det sällan som jag tänkt. Plötsligt kom en betydelse fram genom processen.. Även om det blir lite rörigt gillar jag att sedan städa undan och hålla ordning. Kaos runt mig ger ingen plats till tankar utan jag börjar alltid genom ordning och städar alltid efter och under. Det är viktigt att ge hjärnan space och inte extra störmoment. Hoppas du blir inspirerad av att testa och kladd är kul men också härligt att städa bort efteråt.
#konstverk #städadinstudio #organisation

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

den 4 dec ska jag vara med på konstmarknaden vid Liljeholmsbron om vädret tillåter. Det blir spännande och kul! Hoppas någon kommer. Lite nervöst då det är första gången jag ens stället ut men det är